Сподели

Интериор на апартамент в град Хасково

Интериор на апартамент в град Хасково

Детайли на проекта

Интериор на апартамент в град Хасково

Проекта представлява разработка на Интериор на апартамент в „Marsa Center“,в гр.Хасково.В разразботката са включи дневната,главната спалня,баните и входното антре с прилежащият към него коридор.Заложили сме на модерен,изчистен и практичен стил.

Дневната с площ от около 60.00 кв.м е разделена на стандартните за модерното жилище кътове – кът с мека мебел,кухненски бокс с прилежащ към него остров и кът за хранене с маса за 10 души.Подовите настилки са решени,в едната част с ламинат и в частта където е разположена кухнята с гранитогрес.Кухненските плотове,както и трапезната маса са от технически камък.Изчистените форми в помещението сме решили в 3 цвята – сиво,бяло и дърво.

За входното предверие сме използвали сив гранитогрес за пода и мазилка за стените.За баните сме използвали комбинация от вече използваните материали,както следва – подът е същият като в коридора,а за стените същият гранитогрес като този в кухнята.Обзавеждането в банята е решено с плотове от технически камък и чекмеджета с дървесен мотив.

Спалнята е в същите тонове като всички помещения в жилището.Има дрешник,който е прикрит посредством тапетна(скрита) врата и е разположен на гърба на спалнята.