Сподели

За нас

За нас

ABC Studio

ABC Studio е компания оснавана през 2019г., занимаваща се с Проектиране и Дизайн на всякакъв тип сгради и комплекси.

За Нас Архитектурата е комуникация – както вербална така и графична.Ние създававаме персонален дизайн за всеки наш проект,като се опитваме да разберем идеите,мечтите и целите на всеки наш клиент и след това се стремим на представим концепция и дизаин,която да спечели доверието Ви.

Нашите дизайни започват с идейни проекти в скици и триизмерни модели и безпроблемно се превръщат в Технически и работни проекти.

Работата по всеки проект преминава,през прецизна екипна работа с всички проектанти от екипът ни с цел това да облекчи строителният процес и да сведе до минимум въпросителните по време на същинското изпълнение на обектите ни.Водим диалог със строителите по време на целият строителен процес,така че в денят на завършването на сградите клиентите ни да са максимално удовлетворени от това,което виждат – Сградата на мечтите си изпълнена изцяло според техните виждания и желания.

В портфолиото ни има много различни по стил,предназначение и функция сгради.Винаги сме готови до поемем нова поръчка без значение каква,защото всеки нов обект е ново предизвикателство за нас.