Сподели

BRYASTOVO_HOUSE

BRYASTOVO_HOUSE

Детайли на проекта

BRYASTOVO_HOUSE

Представяме Ви проект за ефнофамилна жилищна сграда разположена в подножието на Родопите,с.Брястово,общ.Минерални Бани.

Сградата е с модерна архитектура,като сме заложили на големи панорамни прозорци и стъклени парапети,с което се цели всички помещения да са добре осветени,а ползвателите да имат усещане,че са в непосредствена близост до заобикалящата ги природа.

Сградата е на три нива,като следва естествената денивелация на парцела,в който е разположена.Сградата заема малко над 1000.00 кв.м. разгърната застроена площ.

В обема на сградата са разположени следните помещения :

На кота – 3,00 са разположени единичен гараж,сервизни и технически помещения,както и домашен киносалон с прилежащ към него кухненски бокс.

На кота +0,00 са разположени 3 бр. гаражи,входно предверие,самостоятелна спалня с обособена баня,просторна всекидневна с досъп до зимната градина и верандата с басейна.На кота +0,00 също така е обособен и фитнес с прилежащи към него съблекални и сауна.

На кота +3,40 са обособени 4 бр. спални помещени със самостоятелно обособени бани и дрешници.Има две малки тераси към спалните,както и едно голяма панорамна.Също така етажа е обособен и работен кабинет със самостоятелен санитарен възел.

Фасадните плоскости на сградата са решени с вентилирана фаса в бял цвят.Съща така са предвидени и елементи от HPL имитиращи дъсчена обшивка.Парапетите са стъклени,а покривите плоски,озеленени.